Kaliopi počinje BH turneju 14. februara koncertom u Tuzli

Bosanskohercegovački  fanovi velike makedonske glazbene dive Kaliopi ponovno će moći uživati u jednom od ponajboljih vokala našeg regiona! Kaliopi ponovo kreće na BH turneju koju započinje na sam Dan zaljubljenih, 14. februara koncertom u Tuzli , u Bosanskom kulturnom centru TK.

Uz aktualni singl Rođendan“ i nedavni hit Kesteni“, Kaliopi će tijekom predstojećeg koncerta svoje bosanskohercegovačke fanove provesti kroz mnogobrojne hitove koji su obilježili njezinu blistavu i regionalnu karijeru. Uz kultne pjesme poput „Rođeni“ (Bato) i „Kofer ljubavi“, pa sve do „Crno i belo“, „Melem“, „Mrvica“, „Poželi“, „Vučica“, „Dona“, „Ljubičice“, „Probudi me“, „Ti“, „Od sebe ne odustajem“ i „Crne ruže“ predstojeća koncertna turneja predstavit će i presjek karijere pjevačice koju nazivaju najmoćnijim i najupečatljivjim ženskim vokalom regije.

U svojoj dugoj i plodnoj karijeri, sa svojom specifičnom bojom vokala, isključivo moćnom interpretacijom i kao autorica brojnih hitova, Kaliopi je postavila visoke standarde i utisnula svoj trajni pečat u makedonskoj i balkanskoj glazbi. Do sada je objavila 13 studijskih albuma, preko 50 hit singlova, održala brojne koncerte i nastupe, primila je brojne nagrade i priznanja, od velike Estradne nagrade Jugoslavije, do nagrada na brojnim velikim festivalima, a ponajviše glazbenih nagrada primila je u kategorijama za najbolji ženski vokal, za album godine, hit godine, koncert godine il pak za glazbeni i estradni doprinos.

(RTv7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*