Fobia & Different Style birthday with Mladen Tomic & friends

Fobia i Different Style, iz Tuzle, kao dvije najstarije i najpoznatije bosanskohercegovačke organizacije za popularizaciju elektronske muzike, pozivaju prijatelje i simpatizere da im se pridruže i uživaju u muzici, druženju i opuštenoj atmosferi rođendanske zabave, 25.02.2017. godine, u klubu Palma.

Fobia se već 17 godina bavi promocijom mladih producenata i organizacijom događaja na kojima nastupaju neka od najpoznatijih imena internacionalne scene elektronske muzike.

„Imena koja čine line up su više nego impresivna i teško ćete ih susresti u ovakvoj formaciji, zbog velikog broja nastupa u drugim gradovima i državama. Bez imalo skromnosti možemo konstatovati da je riječ o najkvalitetnijoj postavci domaćih producenata i DJ-a na jednom mjestu“, izjavio je DJ Black Acid iz organizacije Fobia.

Different Style kroz organizaciju događaja i medije konstantno djeluje na polju edukacije, afirmacije i promocije mladih.

„Iza nas je 18 godina rada, koje čini veliki broj uspješno organizovanih izložbi, zabava i festivala, kao i objavljenih autorskih članaka, radijskih i TV emisija, te jedan dokumentarni film. Nastojimo očuvati ideju jedinstvenog doprinosa razvoju zajednice, zagovarajući afirmativno ponašanje među mladima. Naši saradnici su uspješni izvođači i aktivni sudionici regionalne muzičke scene. Toliko godina druženja, okupljanja, putovanja, muzike, partya i dragih uspomena želimo podijeliti sa svima“, poručio je Nedim Begić iz organizacije Different Style.

(RTv7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*