Zeolit efikasan protiv mnogih tegoba

Prirodni čistači organizma pomažu da se otklone razne zdravstvene tegobe, ali je u savremenoj medicini njihovo dejstvo uglavnom zanemareno. Nedovoljno se koriste pod izgovorom da nisu efikasni iako iskustva pacijenata dokazuju suprotno. Među prirodnim čistačima koji su svima dostupni i jednostavni za upotrebu ističu se zeolit, aktivni ugalj i soda bikarbona.
Zeolit je apsolutno neškodljiv za organizam što je dokazano hemijskim i toksikološkim analizama. Djeluje tako što ćelije hrani hranljivim sastojcima i istovremeno odnosi otrovne materije. Pije se pomiješan sa vodom ili sam, može da se utrljava na kožu ako postoje rane ili neke neželjene promjene. Stručnjaci tvrde da svi zdravstveni poremećaji nastaju zbog pada imunog sistema. Na imunitet negativno utiču svakodnevne stresne situacije, sve zagađeniji vazduh, hrana i voda koje obiluju štetnim sastojcima, povećano dejstvo radioaktivnih supstanci… Svi ti uzročnici pojačavaju djelovanje slobodnih radikala usljed čega dolazi do povećane toksikacije organizma i nastanka raznih obolenja, uključujući i kancer.

Zagovornici zeolita tvrde da on jača imunitet i metabolizam, ali snižava povišen šećer, otklanja gastritis i mučninu u želucu, upalu na desnima, afte, kamenac na zubima. Pospješuje izlučivanje viška tečnosti iz organizma, smiruje alergijska stanja, pomaže čišćenju jetre i svih organa. Reguliše hipertenziju i holesterol, sprečava razvoj ateroskleroze i dijabetesa.

Preporuka korisnicima zeolita je da umjerenom ishranom uz dva litra vode dnevno, sa zeolitom postepeno jačaju imunitet. Ovaj režim reguliše PH vrijednost u krvi, čisti organizam od toksina, smanjuje malaksalost i poboljšava opšti kvalitet života. Pun efekat zeolita na zdravlje ne može da se očekuje odmah, ali tri do šest mjeseci je optimalni period za pozitivne rezultate.

Masaža zeolitom, pomiješanog sa nekom od krema za tijelo, čisti potkožne masne naslage i koža postaje zategnuta i glatka. Pomaže i kod opekotina izazvanih prekomjernim sunčanjem, seboreje, herpesa, čak i psorijaze. Može da ukloni i gljivična oboljenja, kao i radioaktivne kontaminacije.

Zeolit se naročito preporučuje zdravim osobama koje trpe snažne fizičke napore, poput profesionalnih sportista. Zbog iscrpljujućih treninga, takmičenja i psihičke napetosti pred nastupe, kod njih dolazi do snažnog oksidativnog stresa. Pa, umjesto uzimanja sintetičkih vitaminskih i ostalih preparata, poželjno je da se okrenu prirodnim antioksidansima kao što je zeolit.

(Vijesti.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*