Otvaranje EESTech Challenge takmičenja koje organizuje EESTEC, LC Tuzla

 

Lokalni komitet Tuzla, u sklopu EESTEC-a, održava lokalno takmičenje na temu nadzirnog mašinskog učenja pod nazivom „EESTech Challenge“ na Fakultetu elektrotehnike                        (u prostorijama Gimnazije „Meša Selimović“) u Tuzli. Takmičenje se održava 30.03.2017. godine.

EESTech Challenge je takmičenje u kojem sudjeluje 13 lokalnih komiteta iz različitih država Europe. Ovo takmičenje je nešto sasvim novo i prvi puta se organizuje na ovom fakultetu i u sklopu EESTEC-a uopšte.

” Mi smo jako ponosni što smo dio ovog takmičenja jer želimo pokazati kvalitet i spremnost naših studenata i Fakulteta elektrotehnike općenito. Takmičari se prijavljuju u ekipama od po 3 i najbolji tim, čiji će rad ocijeniti tročlani žiri, odlaze na finalno takmičenje u Cirih, Švicarska, kao predstavnici Fakulteta elektrotehnike Tuzla i grada Tuzle “, poručuju iz Lokalnog komiteta EESTEC-a Tuzla i najavljuju otvaranje  takmičenja u prostorijama Gimnazije „Meša Selimović“, 30.03. (četvrtak) sa početkom u 10.00 sati.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*