Misteriozni tragovi na površini Mjeseca

Novi satelitski snimci napravljeni orbitalnom sondom koja sedam godina orbitira oko Zemljinog prirodnog satelita pokazuju čudne objekte na površini Mjeseca.

NLO lovci su proučavali fotografije i pronašli formacije čudnog izgleda na Mjesecu. Neki pretpostavljaju da bi konstrukcije viđene na satelitskim snimcima mogle biti baza vanzemaljskih bića.

Prema riječima ufologa, NASA je već duže vrijeme svjesna tih činjenica, ali agencija skriva informacije od javnosti.

Istraživači su takođe otkrili neobičan trouglasti krater na fotografijama. Jasne linije kratera dovode u pitanje prirodno porijeklo. Zanimljivo, trouglasti krater se ne pojavljuje na drugim fotografijama koje je sonda kasnije napravila.

Ufolozi vjeruju da su ti snimci uhvatili olupinu vanzemaljskog broda koji se srušio na Mjesec. Istraživači su, takođe, mogli da vide niz otisaka stopala koji su vodili ka misterioznom objektu.

Međutim, kao i u drugim sličnim slučajevima, razlog za ovo otkriće bi mogla biti pareidolija dobro poznata iluzija koja čini da vidite neobične formacije i konture uključujući kamenje i sjenke kao nešto organizovanije i samim tim razumljivije.

(Vijesti.ba / NN)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*