(Video) Porobić: U toku pripreme za sezonu kupanja na Panonskim jezerima

Ljetna sezona kupanja se bliži, a u skladu s tim teku i pripreme za doček prvih gostiju na Panonska jezera. Punjenje jezera očekuje se uskoro pa će šetnja kompleksom Panonskih jezera biti još ugodnija. U proteklih 60 dana trajanja akcijske ponude za kupovinu sezonskih ulaznica po izuzetno povoljnim uslovima, 5.000 građana Tuzle i okolnih mjesta su nabavili svoje s ulaznice koje će im omogućiti višestruke dnevne ulaze na kompleks Panonskih jezera. O prodaji ulaznica, pripremama i planovima za naredni period razgovarali smo sa direktorom JKP Pannonica Tuzla, Maidom Porobićem.

S obzirom na to da je cilj uprave Pannonice da što veći broj građana Tuzle koji posjećuju Panonska jezera tokom ljetnog perioda nabavi sezonsku ulaznicu pod vrlo povoljnim uslovima, akcijska prodaja sezonskih ulaznica će se nastaviti i tokom aprila.

Ulaznice se prodaju po slijedećem modelu:

• redovna sezonska ulaznice za odrasle – cijena 60 KM (neograničen dnevni broj ulaza na kompleks, za samo 30 posjeta tokom tri mjeseca trajanja ljetne sezone, dnevni trošak je 2 KM)
• sezonska povlaštena ulaznica – cijena 30 KM (neograničen dnevni broj ulaza na kompleks, za samo 30 posjeta tokom tri mjeseca trajanja ljetne sezone, trošak dnevne ulaznice je 1 KM)
• đačka/studentska sezonska ulaznica– cijena50 KM (neograničen dnevni broj ulaza na kompleks, za samo 30 posjeta tokom tri mjeseca trajanja ljetne sezone, dnevni trošak za ulaz je 1,66 KM)
• dječija sezonska ulaznica(2g.-7.g.) – cijena 25 KM(neograničen dnevni broj ulaza na kompleks, za samo 30 posjeta tokom tri mjeseca trajanja ljetne sezone, dnevni trošak za ulaz je samo 0,83 KM, a djeca do 2 godine starosti imaju besplatan ulaz)

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*