CRP Tuzla:“BiH Green awards” 2017

Centar za razvoj i podršku iz Tuzle (CRP) i Ambasada SAD u BiH,  prvi put u BiH organizuju dodjelu priznanja/nagrada „BIH GREEN AWARDS“ 2017. Namjera  je promovisati korisne, inovativne i kreativne pristupe očuvanju životne sredine u našoj zemlji. Želimo pronaći kompanije, gradove, općine /opštine/, NVO-e, fondacije i pojedince, koji uspješno promovišu prave vrijednosti u oblasti zaštite životne sredine i koji kao takvi mogu motivisati i druge.
Priznanja/ nagrade će biti dodijeljene u 4 kategorije:

1. Grad, općina /opština/;
2. Kompanija/biznis;
3. Organizacije/NVO/Fondacije;
4. Pojedinci:
a) do 30 godina starosti;
b) preko 30 godina starosti.
Nakon što su pristigle sve nominacije, evaluacijska komisija je u svakoj od kategorija predložila po 5 kandidata, te je otvoreno javno glasanje. Glasanje se obavlja putem glasačke forme koja je postavljena na web stranici CRP-a www.crp.org.ba , FB profilu www.facebook.com/crptuzla. Glasati možete i na  linku: https://www.surveymonkey.com/r/77JSHLX.
GLASAJTE I VI i svojim glasom dajte doprinos ovoj jedinstvenoj kampanji!
GLASANJE JE OTVORENO DO NEDJELJE 16.04.2017. godine do ponoći.
Nakon završetka glasanja i proglašenja pobjednika, ambasadorica Ambasade USA u BiH, Maureen Cormack, na javnoj ceremoniji „BiH GREEN AWARDS“ 2017., koja će ujedno biti i centralna manifestacija obilježavanja 22.04. – Dana planete Zemlje u BiH, dodijelit će priznanja/nagrade pobjednicima. Pored priznanja, za najbolje će biti obezbijeđeno druženje sa Ambasadoricom i ministricama entitetskih resornih ministarstava, fotografisanje i snimanje repotraže koja će biti promovisana u medijima i na društvenim mrežama Ambasade USA u BiH.

Centar za razvoj i podršku (CRP) i Ambasada USA u BiH

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*