Otvoren Beko shop u Banjaluci

Prošle sedmice je  otvoren ekskluzivni Beko shop u Banjaluci, ulica                               Branka Popovića 310,  u sklopu Hiper Kort centra u Dervišima.

Beko shop otvara firma Omega d.o.o., koja je ekskluzivni  zastupnik brendova Beko, Grundig i Blomberg za BiH. Ovo je četvrti ekskluzivni Beko shop u Banjaluci, a 30-ti u BiH. Beko shop se prostire na površini od 177 m2 prostora. Zaposleno je 5 mladih i perspektivnih ljudi. Ukupna investicija uložena u opremanje prostora je  60.000 KM.

U ponudi ima više od 1.000 različitih proizvoda. Pouzdanost, kvalitet u izradi, energetske učinkovitosti i velike vrijednosti, samo su neki od razloga koji su sve više i više presudni kod odabira Beko kućanskih aparata.

Već sedam godina  su najbrže rastući brend u Evropi, gdje kupci imaju najviše povjerenja u Beko kada je u pitanju odabir bijele tehnike. To ih čini brendom broj 1 u kategoriji velikih samostojećih kućanskih  uređaja u Evropi. Gledano na svjetskom nivou, drugi su najveći brend bijele tehnike, čiji uređaj se proda svake dvije sekunde u preko 130 zemalja u kojima smo prisutni.

Konstantno teže unapređenju i razvoju brenda i jačanju zadovoljstva naših korisnika. Tome svjedoči 18 fabrika širom svijeta i 11 centara za istraživanje i razvoj tehnologija sa preko 1.000 stručnjaka, posvećenih kreiranju pametnih rješenja koja Vaš svakodnevni život čine lakšim.

Stalno unapređenje naših proizvoda inspirisano je željama kupaca, potrebama i dosadašnjim iskustvima.  Jer mi smo zvanični partner Vašeg svakog dana, poručuju iz Omege d.o.o .

Kako bi podržali sve mlade bračne parove koji kupuju u Beko shopovima u cijeloj BiH, za sve njih priredjena je  posebna pogodnost.

Naime, mladenci će prilikom kupovine u bilo kojem Beko shopu  imati obezbijeđen dodatni popust od 5%.  Kako bi ostvarili popuste, potreban je samo jedan uslov, a to je da mladenci donesu kopiju vjenčanog lista kao dokaz da su sklopili brak prije maksimalno tri mjeseca,

Cilj ove akcije je da se omogući povoljnija kupovina svim ljudima koji  tek stupaju u brak , te da im se uljepša početak novog života.

(RTv7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*