Kako je lažni crnogorski princ uspio da prevari čak i Pamelu Anderson

Neke su prevare toliko simpatične da čovjeku jednostavno bude žao kada im dođe kraj. Takav je slučaj i sa Stefanom Černetićem koji je jučer uhapšen u Italiji zbog lažnog predstavljanja nakon što je godinama hodao svijetom, govorio da je princ od Crne Gore, družio se s bogatašima i šakom i kapom dijelio crnogorska “kraljevska” odlikovanja.
Koliko je u tome bio uspješan, dovoljno govori njegov Facebook profil na kojem ga se može vidjeti na raskošnim gala večerama, u luksuznim automobilima, a čak je i bujna i svjetski poznata glumica Pamela Anderson poklekla pod njegovim šarmom.

Mislimo, doslovno je kleknula pred njime kada joj je davao crnogorsko odlikovanje “Velika dama od Crne Gore”, a s tom se fotografijom pohvalila i na svom Instagramu. Pamela je na svečanoj ceremoniji 2014. održala i prigodni govor.

“Vaše Visočanstvo, istinski sam počašćena i zahvalna na ovom priznanju Carske kuće Crne Gore, te dirnuta Vašom velikodušnošću kojom ste mi dali ovu prestižnu titulu Velike Dame Crne Gore”, rekla je “princu” Stefanu Černetiću slavna glumica poznata po bujnom poprsju i ulozi u Baywatchu. Pamela je pritom postala i “grofica od Đilja”, a njeni maloljetni sinovi imenovani su crnogorskim vitezovima.

Italijanski mediji govore kako je “princ” uhapšen dok se Italijom vozikao u Mercedesu okićenom službenim zastavama i amblemima Crne Gore, obilazio članove diplomatskog zbora te im nudio saradnju, a imao je i lažni diplomatski pasoš.

U istragu je, javljaju italijanski mediji, u jednom trenutku bila uključena čak i vojska, a osim “princa” s optužbom za lažno predstavljanje i krivotvorenje dokumenata uhapšen je i njegov saradnik S.S.

Stefan Černetić tvrdi kako je njegova službena titula Njegovo carsko visočanstvo princ Crne Gore, Makedonije, Albanije, Srbije i Vojvodine. Tvrdi da je nasljednik srednjovjekovne crnogorske dinastije Crnojević.

(Fokus.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*