Prijedor: Pijani otac i sin pretukli muzičare, pa napali i policiju

Željko (41) i Goran Kesić (24), otac i sin, uhapšeni su u noći sa petka na subotu u Prijedoru a nakon što su u kafani u kojoj su pili pretukli muzičare, pa napali i policiju.

Otac i sin su, kako smo saznali u PU Prijedor pili u ugostiteljskom obejktu u Gomjenicu, a u jednom trenutku su nasrnuli na muzičare iz Bosanske Dubice R.S. (33) i A. K. (30). nanijevši im lakše tjelesne povrede.

Dvojica nasilnika su oštetili instrumente muzičara koje su pobacali.

Tuča je odmah prijavljena policiji, a po dolasku pripadnika policijske patrole na mjesto događaja  Kesići su napali i policiju te su ih spriječili u vršenju službene radnje odbijanjem naređenja i aktivnim davanjem otpora prilikom hapšenja.

Jedan policajac je i povrijeđen, ali je dvojac ipak savladan i sproveden u policijsku stanicu na saslušanje. Tom prilikom su otac i sin alkotestirani te je utvrđeno da imaju značajnu količinu alkohola ukrvi.

– Protiv privedenih će postupajućem tužilaštvu biti upućen izvještaj za nanošenje lake tjelesne povrede, oštećenje tuđe stvari i sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje – kazala je za Faktor Zvezdana Alendarević, glasnogovornica PU Prijedor.

(Faktor.ba/RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*