Voda ulazila u kuće, oluja čupala stabla: Nevrijeme u Hrvatskoj odnijelo jedan život

Veliko nevrijeme zahvatilo je jučer Hrvatsku i nanijelo velike materijalne štete.

Prije četiri dana zbog nevremena u Zagorju je proglašena elementarna nepogoda, a jaka kiša i grad danas su nanijele nove štete.

U Istri je vjetar čupao stabla, jedna porodica u Poreču je bila prikliještena u automobili pa su morali intervenirati vatrogasci. Olujno nevrijeme na moru kod otoka Krka je prevrnula čamac, a stariji muškarac je poginuo. Još jedna osoba koja je bila na brodici je spašena, prenosi Index.

U pojedinim mjestima voda je ulazila u kuće i potapala glavne saobraćajnice gradova, a jako nevrijeme nije zaobišlo ni glavni grad Hrvatske. Vatrogasci su izlazili na ulice zbog uklanjanja evenutalnih opasnosti, a oglasili su se i saopćenjem.

“Na području Zagreba u toku je 50-ak intervencija, mnogobrojne ekipe su na terenu zbog uklanjanja stabala i ispumpavanja voda. Prvo se prioritetno rješavaju objekti javne namjene i prometnice i molimo sve za razumijevanje jer je prijavljeno preko 100 različitih adresa na širem području Zagreba”, objavili su zagrebački vatrogasci.

Na području Zagreba u tijeku je 50-ak intervencija, mnogobrojne ekipe su na terenu zbog uklanjanja stabala i ispumpavanja voda. Prvo se prioritetno rješavaju objekti javne namjene i prometnice i molimo sve za razumijevanje jer je prijavljeno preko 100 različitih adresa na širem području Zagreba.

(Faktor.ba/RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*