Bingosi donose više sreće i manje briga

 

Kralj dobrih cijena, Bingo, definitivno ima razlog za pjesmu. U godini u kojoj je postao tržišni lider, vodeći trgovački lanac u BiH kreće sa raspjevanom kampanjom koja na moderan način komunicira sa potrošačima, ali i putem koje pokazuje dosljednost u izgradnji dugoročnih pozitivnih odnosa sa zajednicom u kojoj posluje.

U potrazi ste za kiselim krastavcima, svježim đumbirom, mlijekom za tijelo, kvalitetnom veš mašinom ili svježim mesom…znate gdje po najpovoljnijim cijenama možete sve to naći. Uz pjesmu i veselje, ultrasimpatični Bingosi pozivaju vas da se riješite briga, priuštite si više sreće i svratite do Binga.

Glavni junaci promotivnog spota su dobroćudne, čile i uvijek vesele niske cijene ”Bingosi” prijatelji i pratioci kupaca. Oni su su tu zbog nas, da nam omoguće lakšu, pristupačniju i povoljniju kupovinu. Uz njihovo prisustvo ona se doima laganom poput provlačenja noža kroz vruć puter.

Zajedno sa svim uposlenicima Binga pomažu, savjetuju i zabavljaju kupce. Odbijaju bilo kakvo koketiranje sa visokim cijenama i zatvaraju im vrata ispred nosa.

U nastavku pogledajte promotivni spot i poslušajte pjesmu zarazne melodije za koju vjerujemo da će postati novi ljetni hit.

U Bingu, Bingosi, sve je puno radosti… https://www.youtube.com/watch?v=q1pGFrCSe30, poručuju iz Binga.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*