Ronaldo: Ostajem u Realu da osvajam trofeje

Najbolji fudbaler svijeta Cristiano Ronaldo, nakon višenedjeljnih spekulacija oko odlaska iz Reala, izjavio je da je srećan u Madridu i da želi da nastavi da osvaja trofeje na klupskom i individualnom planu.

Portugalac je razmišljao da ode iz Reala zbog optužbi španskog tužilaštva da je utajio porez u toj zemlji za 14,7 miliona eura poslije prihoda na britanskim Djevičanskim ostrvima.

“Osvajanje važnih trofeja sa Realom je bio sjajan osjećaj, isti onaj kao kada dobijaš Zlatnu loptu ili druga individalna priznanja. Želim opet to da uradim… Moram naporno da radim svake godine kako bih nastavio u istom ritmu. Fudbal je moj život i strast”, rekao je Ronaldo za Marcu.

Ronaldo se zbog problema sa porezom dovodio u vezu sa PSG-om koji nije žalio novac za njega, a potom se okrenuo Neymaru iz Barcelone kada je portugalska zvijezda odbila ponudu.

Četvorostruki dobitnik Zlatne lopte ugovor sa Realom ima do 2021. godine i sada je glavni kandidat za prestižnu nagradu i ukoliko je osvoji izjednačiće se sa rekorderom Lionelom Messijem sa po pet Zlatnih lopti.

(Vijesti.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*