“Nedjeljom od 5” / Pitamo vas: Koliko glumimo u privatnom životu – imamo li više lica?

Pozivamo vas da i ove nedjelje u programu RTV7 Tuzla pratite zabavno-kolažnu emisiju „Nedjeljom od 5“, u okviru koje ćemo sa jednim mladim tuzlanskim glumcem, razgovarati između ostalog o temi koliko glumimo u privatnom životu – imamo li više lica?

Pozivamo vas da nam i ovoga puta šaljete vaše odgovore u inbox FB stranice RTV7 Tuzla, a možete i na naš mail redakcija@rtv7.ba.

Bit će interesantno ovo pitanje sagledati i iz ugla glumca, koliko im se vjeruje obzirom na profesiju?

Kroz interesantno i duhovito druženje, razgovarat ćemo o opuštenim temama, saznati koje su najveće i najljepše filmske ljubavne priče, u kojima se akteri u stvarnom životu ne podnose.

Imat ćete priliku naučiti i kako napraviti određene ukrasne dekoracije za vaš dom, kako sami na jednostavan način napraviti korisne predmete, upoznati neke od interesantnih hobija, upoznati najizolovanije pleme na svijetu koji do 70-ih nisu znali da postoje drugi ljudi.

I ova nedjelja će proći u opuštenim temama, uz zabavne video priloge sa našeg područja i iz svijeta.

U okviru rubrike „Na kafi sa…“ družit ćemo se sa nekadašnjim frontmenom grupe „Erogene zone“ koji će govoriti o početku solističke karijere, imat ćemo i živo javljanje iz Mejdana i saznati dosta od legendarne Razije Mujanović i tako dalje.

Nećemo vam sve otkriti, nego vas za kraj još jednom pozivamo da nam šaljete vaše odgovore na ovosedmično pitanje „Glumimo li u privatnom životu, imamo li više lica?“.

Vaše stavove i odgovore nam šaljite i ovoga puta u inbox facebook stranice RTV7 Tuzla, a dostupan je i naš mail redakcija@rtv7.ba.

Vaša mišljenja ćemo podijeliti sa gledaocima u emisiji, ne navodeći vaše ime i prezime, tako da, slobodno budite iskreni, sve je anonimno.

Budite dio našeg zabavno-kolažnog programa „Nedjeljom od 5“.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*