nlb banka

NLB banka: Nagradno putovanje u Italiju dobio Almir Mešanović iz Tuzle

U prostorijama NLB Banke d.d. Sarajevo, dana 29.09.2017. godine izvučeni su sretni dobitnici nagradne igre NLB Banke. Dobitnik najvrijednije nagrade – putovanja u Pisu, Toscana Italija je Almir Mešanović iz Tuzle.

Sa namjerom da nagradi svoje klijente i promoviše plaćanje Visa karticama NLB Banke, u periodu od 15.08. – 13.09 2017.g. Banka je organizovala nagradnu igru pod nazivom “NLB Visa kartice će Vam uljepšati ljeto!”.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri nije bila potrebna nikakva prijava, jer je ulazak u bazu podataka bio automatizovan, a klijenti su trebali samo da obave pet kupovina VISA karticama u ukupnom iznosu od 20 KM ili više.

Slučajnim kompjuterskim odabirom su izvučeni dobitnici nagrada, a pored putovanja, klijenti su nagrađeni sa još 65 vrijednih nagrada.

– Kartično poslovanje donosi našim klijentima brojne prednosti, jer omogućava jednostavno upravljanje novcem, te sigurnost plaćanja, kao i druge pogodnosti. Ovom nagradnom igrom smo željeli dodatno unaprijediti saradnju sa našim klijentima i nagraditi njihovo povjerenje. Čestitam svim sretnim dobitnicima, a g-dinu Almiru Mešanoviću želim ugodan boravak u prelijepoj Toskani – izjavila je Lidija Žigić, direktor NLB Banke.

NLB Banka će i dalje kontinuirano raditi na poboljšanju kvaliteta svojih usluga i pratiti najsavremenije trendove bankarskih usluga, te nastojati da i u buduće pronađe adekvatan način da nagradi povjerenje svojih vjernih klijenata.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*