Objavljeni rezultati za dodjelu neraspoređenih taksi stajališnih mjesta u Tuzli

Na osnovu Rješenja o imenovanju Komisije za provođenje postupka putem javnog poziva broj: 05-01-23-453-1/17 od 02.10.2017. godine i Rješenja o izmjeni Rješenja o imenovanju Komisije za provođenje postupka putem javnog poziva broj: 05-01-23-453-2/17 od 12.10.2017. godine, te članova 9., 9.a, 9.b, 9.c i članom 10. Pravilnika o načinu korištenja, redu i radu na taksi stajalištima i kriterijima za dodjelu taksi stajališta („Službeni glasnik Općine Tuzla“, broj: 7/14 i „Službeni glasnik Grada Tuzla“, broj: 8/17) Komisija za provođenje postupka po javnom pozivu za dodjelu neraspoređenih taksi stajališta za 2017. godinu, nakon provedene procedure po javnom pozivu, pregleda prijava, izvršenog bodovanja u skladu sa kriterijima iz Pravilnika utvrđuje:
– PRELIMINARNU RANG LISTU (PRILOG 1.)
– ZASEBNU LISTU (PRILOG 2.)

Pouka o pravnom lijeku:
Podnosioci prijava mogu podnijeti prigovor na objavljene liste u roku od 8 (osam) dana od dana objavljivanja, sa tačnim navođenjem na koje činjenice imaju primjedbe. O izjavljenim prigovorima odlučuje rukovodilac Službe – pomoćnik Gradonačelnika za Službu za komunalne poslove, izgradnju i poslove mjesnih zajednica, po prethodno pribavljenom izjašnjenju Komisije o svim konkretnim navodima iz prigovora.
Rok za rješavanje po prigovoru je 15 (petnaest) dana od dana podnošenja, nakon čega Služba za komunalne poslove, izgradnju i poslove mjesnih zajednica utvrđuje i na oglasnoj tabli i web stranici Grada Tuzla objavljuje konačnu rang listu koja važi za tekuću kalendarsku godinu.

Preliminarnu rang listu (prilog 1.) i zasebnu listu (prilog 2.) možete preuzeti sa web stranice Grada tuzla na sljedećim linkovima:

– PRILOG 1: PRELIMINARNA RANG LISTA PRIJAVA UČESNIKA U POSTUPKU PO JAVNOM POZIVU ZA DODJELU NERASPOREĐENIH TAKSI STAJALIŠNIH MJESTA NA PODRUČJU GRADA TUZLA ZA 2017. GODINU (datum objave: 13.11.2017. godine)

– PRILOG 2: ZASEBNA LISTA NEBLAGOVREMENIH, NEPOTPUNIH I FORMALNO NEISPRAVNIH PRIJAVA UČESNIKA U POSTUPKU PO JAVNOM POZIVU ZA DODJELU NERASPOREĐENIH TAKSI STAJALIŠNIH MJESTA NA PODRUČJU GRADA TUZLA ZA 2017. GODINU (datum objave: 13.11.2017. godine)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*