bingo city centar

Bingo City Center uz više od 35.000 posjetilaca proslavio prvi rođendan

Prvi rođendan BINGO CITY Center-a, omiljene lokacije za kupovinu Tuzlanskog kantona,  obilježen je u subotu, 11. novembra spektakularnim nastupima poznatih domaćih pop ikona Ine Hamzić, Mirze Selimovića i Armina Dedića, kao i sjajnim pratećim programom, zabavnim igrama i animacijama za sve posjetioce. Uz odlične popuste i posebne ponude u trgovinama, više od 35.000 posjetilaca uživalo je u cjelodnevnom programu.

Lidija Tomić, menadžerica Bingo City Center-a izrazila je zadovoljstvo što je nakon godinu dana uspješnog poslovanja ovaj centar postao mjesto porodičnog okupljanja regije: „Mi smo tačno prije godinu dana otvorili ovaj tržni centar. Veoma smo zadovoljni jer je Bingo City Centar postao regionalni centar dobrog shoppinga i dobre zabave. Nama je najbitnije da kupci budu zadovoljni, kao i naši zakupci. Prateći svjetske trendove, odlučili smo se da proširimo centar I dopunimo njegov sadržaj, a u narednom periodu ćemo moći dati više informacija.”

Tokom proteklih mjesec dana svi posjetioci centra imali su priliku uživati u pogodnostima I iznenađenjima, kao i nagradnoj igri koja je priređena povodom prvog rođendana.

U subotu je izvučen i dobitnik glavne nagrade Kia Ceed. Vedad Šehović, penzioner iz Tuzle, bio je u trenutku izvlačenja nagrade u centru, te se prepun emocija, pridružio na bini i preuzeo ključeve vozila.

Ina Hamzić je otpjevala rođendansku pjesmu uz veliku tortu koja je podijeljena posjetiocima.

Armin Dedić je, okružen fanovima, otpjevao svoj najnoviji hit “Nedjejla”, ali i druge hitove kojima je oduševio sve generacije.

Nakon Armina, Mirza Selimović koncert  je započeo najnovijom pjesmom “Da se opet rodim” i u sjajnom raspoloženju nastavio zabavljati posjetioce centra sve do 22 sata.

Mladi i talentovni pjevač, bio je zvijezda rođandana: “Drago mi je što sam baš večeras ovdje, na prvom rođendanu ovog sjajnog centra. Odlično smo se zabavili!”

(RTv7/BCC)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*