U Tuzli od 19. do 21. decembra prvi “Stand up comedy TZ fest”

Prvi “Stand up comedy TZ fest”, bit će održan u BKC-u TK od 19. do 21. decembra.

Ovo je ujedno i prvi festival ovakve vrste na području BiH, a otvoriće ga Nesha Bridges predstavom “Život”. Nenad Danilović (Nesha Bridges) publici je poznat kao odličan imitator i komičar u mnogim televizijskim programima, dok je njegova predstava “Priče u nedogled” gledana na svim kontinentima.

Prvi Stand up comedy TZ fest u drugoj večeri veselog druženja, preporučljivog i od strane medicinskih stručnjaka, okupiće regionalne stand up komičare iz Sarajeva, Mostara, Banja Luke, Subotice, Novog Sada i  Tuzle.

Oni su mladi, lijepi i lijeni, ali su mnogobrojnoj publici širom Balkana i Evrope, produžili i uljepšali život svojim šalama.

U srijedu 20.12.2017. godine u više od dva sata smijeha i nadamo se aplauza, na sceni BKC-a Tuzla nastupit će: Srdjan Olman iz Subotice, Dušan Varničić iz Novog Sada, Navid Bulbulija iz Sarajeva, Mirko Komljenović Mirkan iz Banja Luke, Omer Hodžić iz Mostara, a domaćini večeri su dvojac iz stand up comedy Made In Bosnia – Filip Andronik i Hazim Mujčinović.

Bonus za kraj festivala, 21.12.2017. prirediće glumac Nikola Đuričko svojim stand up showom “Sve što ste hteli da znate o Džoniju, a niste smeli da ga pitate”. Stand up show Nikole Đurička je predstava za koju se traži ulaznica više na njegovoj prvoj samostalnoj turneji, koja je obuhvatila Srbiju, Austriju i Bosnu i Hercegovinu.

 

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*