Angelina Jolie: Pokušala sam da spasim brak sa Bradom

Angelina Jolie i Brad Pitt rastali su se u septembru prošle godine, a njihov razvod i dalje intrigira svijet. Iako je već više puta javno govorila o svojim osjećanjima, porodici, kao i najtežim trenucima kroz koje je prolazila, glumica se ovog puta osvrnula na sam brak, te otkrila kako je pokušala da ga spasi.

Američka glumica Angelina Jolie otkrila je za “Hollywood Reporter” da je smatrala da bi rad sa Bradom na novom filmu riješio njihove probleme u vezi.

Tako je 2015. godine došla na ideju da napiše scenario i režira dramu Pokraj mora, u kome njih dvoje imaju glavne uloge.

Baziran na ličnim problemima sa kojim su se ona i Brad suočavali u to vrijeme, film otkriva priču para koji se nosi sa ozbiljnim problemima u braku.

“Mi smo se upoznali dok smo zajedno radili i išlo nam je dobro. Željela sam da uradimo nešto ozbiljno. Mislila sam da bi to bio odličan način da komuniciramo. I na neki način jeste, a na drugi – bar smo naučili neke stvari. Ipak bilo nam je teško bog situacije koje se nastavila, a koja nema veze sa filmom”, istakla je Angelina.

Iako nisu uspjeli da spasu svoj brak, te da riješe sve poteškoće koje su nastupile, glumica smatra da je dobro što su sarađivali zajedno na ovom projektu.

“Drago mi je da smo uradili taj film zato što smo istraživali nešto zajedno. Možda nije sredilo određene stvari, ali smo imali komunikaciju koju je bilo potrebno da imamo”, zaključila je na kraju.

(Vijesti.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*