Međunarodna osnovna škola organizovala takmičenje u stonom tenisu

Oko 80 učenika je u subotu učestvovalo u takmičenju u stonom tenisu, u organizaciji Međunarodne osnovne škole u Tuzli, uz tehničku podršku stonoteniskog kluba Kreka.

Pravo učešća imali su svi učenici škola sa područja TK, a njih 79 se odazvalo iz Tuzle, Lukavca, Teočaka, Srebrenika, Doboj-Istoka, Gračanica i Gradačca. Najboljim takmičarima su uručene novčane nagrade, kao i priznanja u vidu diploma koje su uručili direktor Međunarodne osnovne škole u Tuzli Sadmir Delić i predstavnik stonoteniskog kluba Kreka u Tuzli Mario Lovrić.

U muškoj kategoriji prvo mjesto je pripalo Amaru Isabegoviću, iz JU OŠ “Sjenjak” iz Tuzle, drugo je osvojio učenik Kerim Fazlić iz JU OŠ “Pazar” iz Tuzle a treću nagradu je osvojio Besim Bosankić iz JU OŠ “Miladije” iz Tuzle.

U kategoriji učenica prvo mjesto osvojila je Emina Ahmetović iz JU OŠ “Miladije” iz Tuzle, drugo Ema Lovrić iz JU OŠ “Mejdan” iz Tuzle a treće Esmila Junuzović iz JU OŠ “ Klokotnica” iz Doboj istoka.

Iz kluba se zahvaljuju svim uposlenicima  Međunarodne osnovne  škole u Tuzli na odlično odrađenom poslu, a svakako najzaslužniji nastavnici su bili Rusmir Jašarević, Mirza Udvinčić i Nedžad Konjić.

Bila je ovo ujedno i prilika da se na jednom mjestu okupe učenici iz svih krajeva kantona kako bi u jednoj lijepoj sportskoj i ugodnoj atmosferi proveli prvi dan vikenda.

( RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*