Traži se Djeda Mraz

 

Tim Udruženja “Zemlja djece u BiH“ i ove godine organizuje akciju “Traži se Djeda Mraz“. Tim povodom su uputili pismo u kojem se piše:

“Dragi građani našeg divnog grada, stigao nam je mjesec pun euforije. Kao i prošle godine najmlađi željno očekuju dolazak Djeda Mraza  sa vrećom punom svakojakih poklona.

I djeca u našem centru su uzbuđena, kao male pčele radilice kite jelku, ukrašavaju prostor i pišu pismo Djeda Mrazu. Pišu i nadaju se da će ponovo doći. Prošle godine mnogo Vas je stavilo osmijeh na dječja lica odabravši njihova pisma i učinivši  da želje ne ostanu dio mašte nego dio sretnih momenata utkanih u divna sjećanja.

Zato smo odlučili da i ove godine tražimo za svako naše dijete  Djeda Mraza koji će staviti osmijeh na njihova lica, te  učiniti njihov život boljim, sretnijim i pokazat im da postoje dobri ljudi.

Požurite! Kontaktirajte nas, dođite da izaberete pismo u kojem su utkane skromne  novogodišnje želje naše divne djece ili tražite da Vam ga pošaljemo e-mailom i omogućite im da one postanu stvarnost. Budite i Vi nečiji Djeda Mraz”.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*