Prije utakmice BiH – Švicarska, zagrijavanje na platou Mejdana uz roštilj i DJ Vanyana

Rukometni reprezentativci Bosne i Hercegovine odradili su pripreme za večerašnju odlučujuću utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Švicarske u Mejdanu.

Našim rukometašima je za odlazak u baraž dovoljan i neriješen rezultat, ali nema sumnje da će uz pomoć rasprodanog Mejdana ići na pobjedu.

Prije utakmice navijači će imati priliku da zagriju za utakmicu na platou Mejdana. Naime, SKPC “Mejdan”  organizuje danas FUN AREA, zagrijavanje prije utakmice, što je uobičajena aktivnost pred održavanje svih velikih sportskih događaja.

Fan zona na platou Mejdana biće postavljena i otvorena za navijače od 16 sati i trajat će do 19,30 sati. Dobroj atmosferi doprinijet će i DJ Vanyano, roštiljijada i bogata ponuda pića.

Podsjećamo, da je organizaciju ovog sportskog događaja novčanim sredstvima u iznosu od 25 000 KM, podržao Grad Tuzla. Iz Gradske uprave su pozvali navijače, da u Mejdanu doprinesu stvaranju vrhunske atmosfere i sjajne podrške, koja će dati vjetar u leđa našim reprezentativcima i dovesti ih do pobjede.

RTV7

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*