Federalno ministarstvo za izbjegla i raseljena lica objavilo javni poziv za povratnike

U toku su javni pozivi Federalnog ministarstva za izbjegla i raseljena lica za javnu infrastrukturu, obnovu stambenih jedinica, te za zapošljavanje i samozapošljavanje i privredi. Neki od rokova, iako su produženi, uskoro ističu. Podaci i formulari o ovim javnim pozivima nalaze na internet stranici Federalnog ministarstva.

JAVNI POZIV za podnošenje prijava za program pomoći održivog povratka “Podrška zapošljavanju/samozapošljavanju povratnika u poljoprivredi u periodu 2018. i 2019. godine”

JAVNI POZIV za podnošenje prijava za programe pomoći održivog povratka “Izgradnja i sanacija infrastrukturnih i drugih objekata od značaja za širu društvenu zajednicu u mjestima povratka na prostoru Bosne i Hercegovine u periodu 2018. i 2019 godine”

Javni poziv za podnošenje prijava za obnovu i rekonstrukciju stambenih jedinica u cilju povratka na područje općina Federacije BiH i RS 2017.godine (Objava 27.11.2017. – rok 22.01.2018.)

 

 

  • Odluka o produženju roka za podnošenje prijava po Javnom pozivu za područje općina Republike Srpske.                                             (RTv7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*