Fobia & Different Style Birthday

Ovog vikenda na programu je obilježavanje još jedne godišnjice rada i postojanja prvih tuzlanskih muzičkih organizacija FOBIA i Different Style, koje su krajem devedesetih godina proteklog stoljeća inicirale razvoj scene elektronske muzike, sa svjetski poznatim imenima u Tuzli, te produkcijom vlastitih radio i TV emisija unaprijedile afirmaciju domaćih izvođača u cijeloj BiH.

U Klubu Palma, 10. februara zajedno slave 18 i 19 godina, na stejdžu i za mix pultom. Baš onako kako je bilo na početku, uz gramofone i ploče, nakon dvije godine, DJ BLACK ACID će vrtiti poseban vinyl set, sačinjen od najboljih hitova elektronske muzike tog vremena. Danas možemo konstatovati da je Tuzla, nakon ovoliko godina uloženog truda i rada, i dalje grad u kojem se okupljaju mladi iz cijele BiH i regiona, kako bi uživali u druženju i muzici domaćih izvođača.

“Bez druženja sa prijateljima, uzajamne podrške kolega i medija, nikada ne bi nastala ova priča, puna uspomena i sjećanja, koja traje skoro dvije decenije. Ponosni smo na tuzlansku publiku, naše kolege i prijatelje koji najavljeni dolaze, iz cijele BiH, na zabavu koju pripremamo. Uvijek je prisutna svježa doza euforije i radosti koja ispunjava vrijeme provedeno zajedno”.

Line up:

★ BLACK ACID – Special vinyl set (Suara, Phobiq,Fobia Music) ★ SPUNK (Fobia Music) ★ FACHO (Fobia Music) ★ VANYANO (Circus, Bush, One Of A Kind, Balkan Connection)

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*