Grad Tuzla: Obavještenje poljoprivrednim proizvodjačima

Obavještavaju se poljoprivredni proizvođači sa područja grada Tuzla  koji su upisani u Registar poljoprivrednih gazdinstava i  Registar klijenata, da su u skladu sa Pravilnikom o upisu u Registar poljoprivrednih gazdinstava i Registar klijenata, obavezni prijaviti planirani obim i vrstu poljoprivredne  proizvodnje za 2018. godinu, najkasnije do 31.03. 2018. godine. Naglašavamo da se, planirani obim poljoprivredne proizvodnje po kulturama, kao i brojno stanje stočnog fonda po vrstama, mogu prijaviti samo jednom u toku godine, najkasnije do 31.03.2018. godine.

 

Upozoravaju se poljoprivredni proizvođači da je prijava poljoprivredne proizvodnje na gazdinstvu, obavezna i uvjet za ostvarivanje prava na bilo koji oblik novčane podrške iz primarne poljoprivredne proizvodnje u 2018. godini.

Prijave se podnose na propisanim obrascima koji se mogu preuzeti u Službi za ekonomski razvoj i društvene djelatnosti Grada Tuzla, svakog radnog dana od 8 do 12 sati, a popunjene prijave se predaju putem pisarnice Grada Tuzla.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Službi za ekonomski razvoj i društvene djelatnosti Grada Tuzla, ili putem telefona 035/307-416.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*