Fudbaleri Slobode na druženju u UG Prijatelji FK Sloboda

Fudbaleri Slobode naporno rade tokom mikro ciklusa priprema za nadolazeću utakmicu protiv NK “Čelik” Zenica u okviru 3. kola BHT Premijer lige BiH – za opstanak koja se igra u subotu, a nakon današnjeg treninga, fudbaleri Slobode postjetili su UG Prijetelji FK Sloboda gdje su u ugodnoj atmosferi razgovarali sa iskrenim navijačima Svetinje.

Plan je da ovakvo druženje igrača i navijača u  budućnosti preraste u tradiciju kako bi se navijači i igrači zbližili i time uveličali podršku klubu.

– Ja se nadam da će druženje fudbalera Slobode i članova UG “Prijatelji FK Sloboda”  prerasti u tradiciju te da će moji saigrači i ja, kad god budemo imali priliku doći u prostorije Udruženja, među ljude koji iskreno vole i pomažu Slobodu, naravno  u skladu sa svojim kapacitetima i mogućnostima. Naše je da u svakoj utakmici pružimo maksimum na terenu i pokušamo pobijediti, a tako će biti i u subotu, Iskoristio bih ovu priliku i pozvao sve navijače Slobode da nas podrže protiv Čelika jer nam je ta utakmica jako bitna, poručio je Perica Ivetić,  kapiten FK “Sloboda” Tuzla.

Domaćin današnjeg druženja i  član Udruženja “Prijatelji FK Sloboda”” Tuzla, Damir Sinanović zahvalio se igračima Slobode na posjeti i pozvao sve iskrene simpatizere Slobode da posjete prostorije Udruženja “Prijatelji FK Sloboda” koje se nalazi u centru grada na adresi Patriotske lige br. 4.

FK Sloboda

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*