LEAPIn Tuzla: Zlatna pravila uspješnog ulaganja

Koliko studenata je potrebno da dođe do promijene? Nije važno koliko, važno je gdje se  nalaze!

Mlada ste osoba, okruženi ste negativnim pričama i ograničenim mogućnostima, nalazite se na prekretnici života, a ono što Vas čini posebnim je želja za promjenom. Osjećate se ovako? Ne brinite i nama je bilo isto.  Dosadilo Vam je slušati kako je sve nemoguće? Mi Vam donosimo svijet pun mogućnosti. Ako nešto zaista želite, onda je to i moguće. Krenite s nama u avanturu promjena!

Asocijacija studenata Ekonomskog fakulteta u Tuzli u suradnji sa Udruženjem „Studentski servis“ iz Mostara, donose Vam po prvi put LEAPIn konferenciju u Tuzlu.  LEAP (Learn, Engage, Act, Progress) pokret jedan je od najvećih pokreta mladih u Jugoistočnoj Europi. Sastoji se od:
 LEAP Summit – trodnevne međunarodne konferencije koja se održava svake godine u Zagrebu i okuplja na hiljade mladih koji prave promjene;
 LEAPIn – jednodnevne konferencije koje se održavaju u više od 30 gradova širom svijeta;
 LEAP zajednice;
 LEAP Programme

Ukoliko vam znanje koje stičete unutar formalnih obrazovnih instituacija nije dovoljno i želite više imamo nešto za vas. Kreirali smo događaj koji mijenja način razmišljanja, te uči  buduće kreatore promjena znanjima potrebnim za tržište rada, ali i za bolju budućnost.

Pridružite nam se 13. aprila u Bingo City Centru da zajedno saznamo „Zlatna pravila  uspješnog ulaganja!“. Pod uspješnim ulaganjem misli se na ulaganje u samog sebe, svoje  znanje, sposobnosti i vještine. Ovaj događaj, kao i cijeli LEAP pokret je upravo fokusiran na
mlade i njihove kompetencije. Misao koja obećava, a pri tome i značajno karakteriše ovu konferenciju je:
„Investicija u sebe je investicija u budućnost!“

UČITE, UKLJUČITE SE, POSTUPAJTE I NAPREDUJTE!
Prijaviti se možete na sljedećem linku: http://bit.ly/2pXBnXZ
Partneri konferencije su Centar za poslovnu edukaciju, vodeći akreditovani centar za prijenos modernih i praktičnih znanja u domenu informacionih tehnologija, stranih jezika, dizajna i poslovnih vještina – www.cpe.ba i AT store, najopremljenija autorizirana Apple Reseller trgovina u BiH – www.atstore.ba.

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*