Emir & Frozen Camels koncertnu turneju započinju u Tuzli

 

Rock bend Emir & Frozen Camels (EFC) ovih dana kreće sa koncertima u regionu.Emir i njegove “Smrznute kamile” svoju turneju započinju u BiH, koncertima u Tuzli, Srebreniku i Zenici.

Ovaj put bend svoju turneju započinje pred tuzlanskom publikom, koncertom koji će se održati u petak, 13. aprila 2018. u klubu Palma.

Dan poslije, 14. aprila 2018. EFC će svirati u Srebreniku, u klubu Marshall, što će biti njihov prvi nastup u ovom bh. gradu.

“Dosad smo uvijek imali samo najbolja iskustva sa tuzlanskom publikom, ali to nije jedini razlog zašto smo odlučili svoju bh. turneju započeti upravo u ovom gradu. Neka to ostane tajna za sve one koji će doći u petak na koncert. Radujemo se i našem prvom koncertu u Srebreniku. EFC bend u prošlosti nije imao priliku svirati u manjim bh. gradovima, uvijek su to bili samo veći centri. Ova turneja želi da ispravi tu nepravdu prema ljudima koji su nam otpočetka bili velika podrška, a kojima se do sada nismo uspjeli odužiti koncertima u njihovim mjestima.” – kazao je lider benda, Emir Bukovica.

Nakon Tuzle i Srebrenika, publika će moći slušati uživo Smrznute kamile 21. aprila u Gatto  pivnici u Zenici, a uskoro će biti objavljeni i datumi za ostale veće grade u Bosni i Hercegovini i regionu.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*