Promocija knjige „Rijekom života“ i „Svi elementi uspjeha“

 

Promocija knjiga „Rijekom života“ i „Svi elementi uspjeha“, autorice Hidajete Mahalbašić održat će se u utorak 8. maja 2018. godine u 18,00 sati u Biblioteci “Derviš Sušić.

„Rijekom života“ predstavlja zbirku spoznaja na duhovnom putu razvoja, zabilježenih u stihu prikladnih za osvježiti dušu svakome ko postavlja pitanja o svrsi, vrijednostima, uvjerenjima, prijateljstvu i ljubavi.

„Svi elementi uspjeha“ je interaktivni priručnik za lični razvoj prigodan za svaku osobu koja smatra vrijednim rad na sebi i nastoji ostvariti izbalansirani uspjeh u različitim segmentima života. Temeljen je na iskustvu višegodišnjeg održavanja seminara i radionica na temu ličnog razvoja.

Hidajeta Mahalbašić  završila je Behram-begovu medresu u Tuzli, zatim Orjentalnu filologiju u Sarajevu. Od 2007. godine drži edukacije za žene iz oblasti arapskog pisma i jezika i ličnog razvoja kroz radionice, seminare i predavanja.  Odnedavno je postala  i NLP Practitioner. Posebnost njenih edukacija iz ličnog razvoja je što osobu doživljava kao kompletno savršeno stvorenje bez nedostataka, čiju savršenost treba podržati ispravnim izborima, odlukama i djelima, te na taj način živjeti svoju autentičnost i izvrsnost ma šta da bude predmet njene pažnje.

Njena ciljna grupa su žene, jer smatra da su one osnova kvalitetne porodice, kao što je i porodica osnova kvalitetnog društva. Za nju su svi ljudi vrijedni pažnje i ljubavi, jer vjeruje da su ispod površine sve duše iste. Žedne sa Izvora vode bistre. Počašćene su one koje  osvijeste tu žeđ, saznaju gdje je Izvor i nauče čuti svoje srce,a njena misija je da podsjeća na univerzalne vrijednosti kojima svako ljudsko srce teži.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*