Provedite sutrašnje jutro uz naš program uživo “Ljeto na Panonici” od 7,00 sati !

I ovoga ljeta RTV7 Tuzla će u saradnji sa JKP “Pannonica” Tuzla realizovati ciklus radio i tv emisija “uživo” sa Panonskih jezera, jedne od najvećih turističkih atrakcija u BiH i mjestu posebnih društvenih, kulturnih, muzičkih i sportskih zbivanja tokom ljeta.

Živom slikom, programom uživo i obezbjedjenjem mnoštva zanimljivih gostiju i posjetilaca, te dinamičnim programom nastojat ćemo vam učiniti ljetni program što ljepšim.

Prva emisija u ovom ljetnom ciklusu, koji će trajati do početka septembra, će biti realizovana sutra, od 7,00 sati kada iz izmještenog studija počinje naš jutarnji program “Jutro u 7”.

 

Još jedna od novina, kada je riječ o programu RTV7 Tuzla je praćenje našega programa uživo putem web portala rtv7.ba,  tako da sav naš program, pa tako i ovaj uživo, može pratiti cijeli svijet.  Ovo je ujedno i poziv svim vlasnicima hotela, apartmana, restorana da se predstave u našim marketinškim prostorima. Kontakt telefoni 035-366-664 / 668 / 669 ili na mail marketing1@rtv7.ba, marketing2@rtv7.ba, marketing3@rtv7.ba

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*