15 godina Panonike: Cjelodnevna zabava 23. juna, u večernjem terminu koncert Sergeja Ćetkovića

Kao i svih prethodnih godina menadžment JKP “Pannonica” i ove godine će uložiti maksimalne napore da ljeto na ovoj turističkoj atrakciji regiona svim gostima učine što sadržajnijim. U dnevnom programu koji počinje od 10:00 sati između prvog i drugog jezera bit će upriličena cjelodnevna zabava za sve posjetitelje. Na sva tri jezera posjetitelji će moći da uživaju u kulturnom, zabavno-rekrativnom i muzičkom programu i da osvoje vrijedne nagrade. Beach barovi Odisej i Meduza domaćini su muzičkog dijela programa.
Cijena ulaza: standardne cijene dnevnih ulaznica na Panoniku , 2KM/3KM/4KM, poslijepodnevna ulaznica 2 KM/1 KM, sve informacije o cijenama na www.panonika.ba

U večernjem terminu od 21:00 sat, regionalna muzička zvijezda Sergej Ćetković održat će koncert pod  otvorenim nebom u ljetnoj bašti “Vrtić”  na prvom jezeru.

Panonska jezera u Tuzli ove godine obilježavaju 15. rođendan što ujedno predstavlja i odličan povod za emocije, nježnost i toplinu na krilima popularnog crnogorskog slavuja. Sergej je prema čitaocima uglednog magazina Story izabran za ličnost godine, a njegova pjesma ”Pogled u tami” zauzela je drugo mjesto u izboru za hit decenije slušalaca Radija S. Svoju zemlju je predstavljao i na Eurosongu 2014. godine. Obzirom na njegovu veliku popularnost u BiH, očekuje se spektakularan koncert pod otvorenim nebom. Organizator, u ovom slučaju JKP “Pannonica”, navodi kako je u prodaju za večernji koncert pušten ograničen broj ulaznica, a iste je moguće kupiti na prodajnom mjestu CD SHOP MIDO (Korzo-Tuzla) i putem on-line servisa www.kupikartu.ba.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*