Sjajna Hrvatska pregazila veliku Argentinu i plasirala se u osminu finala SP-a

Hrvatska reprezentacija je osigurala plasman u osminu finala, i to ubjedljivom pobjedom od 3:0 nad jednim od favorita Svjetskog prvenstva, Argentinom.

Prvo poluvrijeme je dalo nagovijestiti da ćemo gledati zanimljiv susret. Prilika je bilo na obje strane, ali i grešaka koje su rezultirale tim prilikama. Ipak, promašivali su Perišić, Brozović i Rebić s jedne, odnosno Aguero i Acuna s druge strane, tako da se naodmor otišlo sa 0:0.

Hrvatska je povelo u 53. minuti. Katastrofalnu grešku je napravio argentinski golman Caballero koji je nespretno dodao Rebiću, a ovaj se sjajno snašao i volejem pogodio za vodstvo svoje ekipe!

Argentina je nakon toga pokušala agresivnije krenuti prema golu protivnika, ušao je i Dybala umjesto Pereza, ali Gaučosi su jednostavno djelovali bezopasno. Hrvatska je, pak, zaigrala još bolje, da bi Luka Modrić fantastičnim golom u 81. minuti, s 18 metara, postavio velikih 2:0!

Pred sami kraj u strijelce se upisuje i Rakitić, za potpuni debakl Gaučosa.

Ispostavilo se da je to bio i konačan rezultat u meču u kojem je blistala ekipa naših susjeda, dok su očajni Argentinci, na čelu s Messijem, upisali zasluženi poraz i došli na rub eliminacije sa Mundijala.

(SCsport.ba/RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*