Noć za pamćenje u srcu Tuzle: Publika uživala u koncertu Sergeja Ćetkovića

Popularni crnogorski pjevač zabavne muzike, Sergej Ćetković, održao je koncert u Tuzli, na prvom Panonskom jezeru, na platou Vrtića. Odlična atmosfera, prostor predviđen za publiku ispunjen do posljednjeg mjesta, kao i dobra organizacija, okarakterisali su ovo subotnje veče u centru Tuzle.

Koncert je počeo pjesmom “Istine i laži”, koja je veoma brzo doživjela veliku popularnost, a koja je inače soundtrack istoimene TV serije popularne u našoj zemlji i regionu.

Koncert je trajao dva sata, a Sergej je sa petočlanim bendom izveo neke od svojih najpopularnijih pjesama, kao što su “Nisu mi dali da te volim”, “Oči nikad ne stare”, “Pogledi u tami”, “Još volim te” i druge.

Pjesma “Reci da” je činila poseban dio spektakla pod otvorenim nebom, jer je uz ovu pjesmu na bini plesao zaljubljeni par kojemu je ovo veče bilo naročito za pamćenje. Riječ je o zarukama mladog para, kojemu će upravo Ćetkovićev koncert biti dio jednog od najljepših događaja u njihovom životu.

Popularni pjevač je pozvao djevojku na binu zbog uručenja poklona, cvijeća, nakon čega se pojavio njen partner koji ju je zaprosio na bini. Pristanak je pobudio brojne ovacije, nakon čega je koncert nastavljen u ugodnoj atmosferi, uz pjesmu i ples.

Prohladno vrijeme i niske temperature nisu narušile atmosferu, koja je od početka do kraja pokazivala zadovoljstvo publike. Sergej se prisjetio i ranijih nastupa u Tuzli, a uz nekoliko šaljivih priča učinio je da ovo veče ima poseban šarm.

Koncert je obilježio otvorenje ljetnje sezone u bašti Vrtić i dio je proslave 15 godina postojanja Panonike.

Uz odličnu organizaciju završen je jedan od događaja koji će krasiti ovo ljeto na Kompleksu Panonskih jezera u srcu Tuzle.

Uskoro video prilog…

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*