Nakon 20 godina braka Victoria i David digli ruke od zajedničkog života

Nakon 20 godina braka, uspona i padova, oproštenih prevara i još mnogo toga,Victoria i David Beckham navodno su digli ruke od zajedničkog života i budućnosti.
‘Victoria i David žive odvojeno. Daleko su dogurali, ali u zadnje vrijeme jednostavno im ne ide”, otkrio je izvor blizak porodici za In Touch Weekly.

Victoria je poprilično zauzeta žena. Vodi modno carstvo, brine o četvero djece i trudi se zadržati dobar imidž u javnosti, a sve to zahtjeva puno truda, rada i vremena, o čemu je i sama nedavno govorila.

”Stvarno se jako trudim. Trudim se biti najbolja majka. Trudim se biti najbolja supruga i najbolja u poslovnom svijetu. Kad dođem kući spremim mobitel sa strane i pokušavam provesti što više vremena s djecom i Davidom”, izjavila je prije desetak dana ova modna ikona.

No čini se kako se slavni par ipak umorio od spašavanja braka svih ovih godina.

”Victoria voli život u Velikoj Britaniji dok je Davidu draže biti u Miamiju gdje vodi nogometni klub. Oni vode potpuno odvojene živote već neko vrijeme”, ispričao je izvor dodajući kako je taj brak već duže vrijeme u ”jadnom stanju”.

 

(Vijesti.ba / Index)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*