Otvaranje 5. augusta: Tuzla dobija avanturistička golf igrališta “nove generacije”

U okviru „eko golf parka“ smještenog u predivnom prirodnom okruženju u naselju Breške kod Tuzle uskoro će biti otvorena avanturistička golf igrališta. U ponudi su dvije vrste golf igrališta mini i putting green golf sa po dvanaest terena.

Otvaranje trena koji se nalaze u naselju Breške je zakazano za 5. august 2018. godine u 18 sati.

– Avanturistički golf je nova generacija mini golf igrališta, zabavan i zahtjevan za igru. Naš prekrasan i zanimjliv eko golf park pruža izvorni osjećaj i iskustvo igranja pravih golf polja u netaknutom prirodnom okruženju sa puno bilja i zelenila. Igrališta su namijenjena svim uzrastima, od djece do penzionera, mogu ih igrati porodice, rekreativci ili profesionalni igrači golfa. Jednostavan i teži načinu igranja avanturističkog golfa sličan je pravom golfu zbog valovitih, neravnih staza i zelenila. Rupe su projektirane tako da osiguravaju zabavno i uzbudljivo iskustvo igranja. Svako polje pruža mogućnost odabira jednostavnog ili težeg načina kako pogoditi rupu – ističu iz Golf kluba Tuzla.

Avanturistički mini golf vodi mini golf na viši nivo zbog korištenja naše vrlo realistične umjetne trave po kojoj se “prava” loptica kotrlja kao da igrate na svježe pokošenoj travi! Avanturistički mini i puuting gofl je sličan klasičnim, velikim golf igralištima.

Eko golf park ispunjen je različitim vodenim površinama (rijekama i jezerima), prirodnim stijenama, stazama i drvenim mostovima. Posebno iskustvo je igranje golfa noću. Dodatna atrakcija u ovom eko golf parku je kućica na drvetu u kojoj možete popiti kafu.

Igranje na našim avanturističkim golf igralištima je opuštajuće i izazovan doživljaj u društvu porodice i prijatelja.

Mini golf je zabava, igra i sport kojim se bavi velik broj ljudi u cijelom svijetu. Može biti veoma jednostavan i zabavan kad se radi o igri, ili zahtjevan i složen kad se radi o takmičarskom sportu.

„Idemo na golf“ – poručuju iz Golf kluba Tuzla.

(Tuzlainfo.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*