Radnik i Krupa podijelili bodove, Koljić postigao spektakularan pogodak

Sam početak meča donio je nešto sporiju igru, a veliki utjecaj svakako da je imala i temperatura koja je danas u Bijeljini bila iznad 30 stepeni. Ipak, već u osmoj minuti, domaći su stigli u vodstvo.

Irfan Hadžić je iskoristio lošu reakciju Makitana, izborio se za loptu i pogađa za 1:0. Samo dvije minute nakon toga, gledaoci na Gradskom stadionu u Bijeljini vidjeli su jedan od najljepših pogodaka u ovoj sezoni Premijer lige.

Elvir Koljić postigao je spektakularan pogodak iz slobodnog udarca s nekih 30 metara, a golman Radnika Lučić nije imap apsolutno nikakvu šansu da odbrani njegov udarac.

Do poluvremena su i jedna i druga ekipa imale po nekoliko opasnijih situacija, ali nije bilo pogodaka, da bi pred sam kraj prvog poluvremena Krupa opet stigla u vodstvo. Strijelac drugog pogotka bio je Koljić kojem je ovo bio peti pogodak u trećoj utakmici.

Slično kao i u prvom poluvremenu, Radnik je u prvim minutama nastavka postigao pogodak. Igrala se 55. minuta kada je Martinović šutirao, golman Krupe Kutić jako loše reaguje, lopta mu ispada i završava u mreži za, kasnije će se ispostaviti, konačnih 2:2.

Nakon tri odigrane utakmice, Radnik i Krupa imaju po pet bodova i nalaze se na drugoj, odnosno trećoj poziciji.

(Klix.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*