Javni poziv za podršku građanskim projektima i inicijativama na području Grada Tuzla

Fondacija tuzlanske zajednice poziva sve nezavisne organizacije, nezavisne samoupravne institucije i neformalne grupe građana sa područja Grada Tuzla da apliciraju na Javni poziv za podršku građanskim projektima i inicijativama.

Cilj ovog Javnog poziva je unapređenje uslova življenja na području Grada Tuzla, kao i veće učešće građana u razvoju zajednice te jačanje civilnog sektora na području Grada Tuzla.

Fondacija tuzlanske zajednice želi podržati inovativne projekte iz različitih područja društvenog života koji odgovaraju na potrebe lokalne zajednice i kojim se direktno unapređuju uslovi življenja u Tuzli, a donacije se izdaju u vrijednosti od 500,00 – 2.000,00 KM.

Aplicirati možete isključivo putem platforme za online apliciranje koja se nalazi na web stranici Fondacije tuzlanske zajednice( www.fondacijatz.org.) . Nakon što online aplikacija bude prihvaćena aplikant će dobiti potrdu o prijemu na mail u vidu word dokumenta ispunjene aplikacije, te ste dužni u roku od 7 dana dostaviti tu aplikaciju potpisanu i ovjerenu u dva štampana primjerka na adresu Fondacije: Pozorišna 13, 75000-Tuzla (lično ili poštom).

Ukoliko vam je potrebna podrška pri ispunjavanju online aplikacije možete se obratiti direktno u kancelariju Fondacije tuzlanske zajednice ili na broj telefona 035 362-830/831.

Poziv za prijem aplikacija je otvoren od 30. jula 2018. do 30. augusta 2018. godine

(RTV7)

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*