VII. Malonogometni turnir “Par Selo CUP 2018” ulazi u završnicu (FOTO)

Finalne utakmice  VII. Malonogometnog turnira  “ Par Selo CUP 2018”  igraju se  11. augusta ( subota) od 19.30  sati na igralištu Osnovne škole “ Pasci” u Par Selu.

Nagradni fond iznosi 8 000 KM. Najbolja ekipa, osim pehara,  osvaja 5 000, drugoplasirana 1 000, trećeplasirana  500, te čevrta 200  KM. Pored ovih nagrada, dodjeljuju se i plakete i nagrade za najboljeg igrača, najboljeg strijelca, najboljeg golmana i fairplay ekipu u iznosu od po 100 KM.

Ekipe koje dolaze iz cijele Bosne i Hercegovine, pojačali su futsal  reprezentativci iz Slovenije, Srbije, Hrvatske i naše zemlje.

Finalne utakmice sude licencirane sudije iz Premijer futsal lige BiH Edin Golać i Esmir Šahbazović kao i sudija sa licencom FIFE Zoran Sofrenić.

Nakon finala i dodjele nagrada posjetitelji će moći uživati spektakularnom vatrometu, te u bogatom muzičkom programu u kojem učestvuju i mlada Zvijezde Granda Halis Zahirović, a goste će zabavljati i humorista Ramiz Zmaj.

S obzirom koliko je gostiju posjetilo turnir prethodnih dana  i napravilo fantastičnu atmosferu,  Udruga obećava nezaboravnu noć finala, stoji u saopćenju organizatora.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*