Tuzla: U teškoj saobraćajnoj nezgodi kod Elektrodistribucije oboren i semafor

Večeras oko 21:30 sati na raskrsnici kod Elektrodistribucije Tuzla, dogodila se teža saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva putnička motorna vozila “Opel” i “Audi”, od siline udara izvaljen je i semaforski stub.
Ovo je druga teža nezgoda na ovom dijelu južne magistrale u posljednjih petnaest dana. – Vozio sam prijatelja do BCC-a, odakle treba da ide večeras na more, u trenutku smo vidjeli vozilo koje se kretalo iza nas velikom brzinom, a djelić sekunde nakon toga osjetili smo silovit udar u stražnji dio automobila, okupljenim građanima u vidno šokiranom stanju komentarisao je vozač Opela. Automobil Audi, zagrebačkih registarskih oznaka se prema izjavama očevidaca kretao brzinom većom od dozvoljene na ovoj dionici puta.
Uviđaj na mjestu nezgode obavljaju službenici PU Tuzla koji će nakon istrage utvrditi tačan uzrok ove nezgode. Na oba vozila koja su učestvovala u nezgodi pričinjena je veća materijalna šteta, prema prvim nezvaničnim informacijama teže povrijeđenih osoba nije bilo. Saobraćaj na ovoj dionici puta trenutno se odvija otežano. (Tuzlanski.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*