U Bosanskoj Dubici sahranjen Bojan Milovanović ubijen u Banjaluci

Bojan Milovanović (29), koji je prije dva dana ubijen u Banjaluci, sahranjen je danas na gradskom groblju Urije u Bosanskoj Dubici.

Porodica, prijatelji, komšije i mnogobrojni građani došli su da se posljednji put oproste od mladića za kojeg su svi imali samo riječi hvale, prenosi portal Srpskainfo.com.

Pošten, vrijedan i radan, tako ga opisuju svi u rodnom mjestu, koji nisu mogli da sakriju suze i tugu kada su saznali za tragediju koja je zadesila porodicu Milovanović.

Povodom ovog tragičnog događaja načelnik opštine Bosanska Dubica Radenko Reljić 19. oktobar proglasio je danom žalosti.

Podsjećanja radi, Bojan Milovanović je preminuo od povreda zadobijenih u tuči prije dvije noći u Banjaluci u kojoj je učestvovalo više osoba.

Okružno javno tužilaštvo Banjaluka predložio je Okružnom sudu u Banjaluci određivanje pritvora za Gorana Bilčara (27) iz Laktaša zbog sumnje da je 18. oktobra u Banjaluci ubio Bojana Milovanovića iz Bosanske Dubice tako što mu je zario šrafciger u sljepoočnicu.

Drugi osumnjičeni Marko Mihajlović (27) iz Banjaluke je, nakon ispitivanja, pušten i u nastavku krivičnog postupka braniće se sa slobode.

(Vijesti.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*