Osijek: Pronadjen mrtav 19-godišnjak koji je nestao prije osam dana

Na ušću Drave u Dunav u blizini Aljmaša jučer je pronađen mrtav muškarac, a identifikacijom je utvrđeno kako je riječ o 19-godišnjem Josipu Križanoviću, koji je nestao u Osijeku u noći s 11. na 12. listopada, izvijestila je danas osječko-baranjska Policijska uprava.

Glasnogovornik Dario Premec rekao je za Hinu kako se zna da je mladić bio u noćnom izlasku u osječkoj Tvrđi te da je nestanak policiji prijavio njegov brat.

Josip Križanović iz Tešnja bio je student prve godine osječkog Elektrotehničkog fakulteta. Pretpostavlja se da se nakon noćnog izlaska uputio kući u Donjem gradu, gdje je stanovao. Točan uzrok smrti znat će se nakon obdukcije na patologiji Kliničkoga bolničkog centra u Osijeku.

Ove su godine osječko-baranjskoj Policijskoj upravi prijavljena 153 nestanka, a dvije se osobe, jedna starije dobi i jedna mlađa, još vode se kao nestale, rekao je Premec.

Najviše prijavljenih nestanaka odnosi se na djecu iz domova za nezbrinutu djecu i mladež, koji se nakon nekog vremena obično pronađu u nekom drugom mjestu ili se sami vrate.

(Fena)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*