Hari Mata Hari pjesmom “Sarajevo ljubavi moja” uveo svoj grad u 2019. godinu

U Novu godinu Sarajlije i njihove goste iz regije i cijelog svijeta uz najljepše Harijeve pjesme uveo je i spektakularan vatromet.

Glavna atrakcija počela je u 22:45 sati kada je na binu izašao Hari Mata Hari, zvijezda ovogodišnjeg ispraćaja stare i dočeka nove 2019. godine. Velika muzička zabava počela je njegovom pjesmom “Poletjela golubica”.

Harijevi fanovi, znatiželjnici i ljubitelji dobrih zabava na otvorenom uživali su u njegovim brojnim hitovima kao što su “Lejla”, “Prsten i zlatni lanac”, “Emina”, “Kao domine” i druge dobro poznate pjesme.

Podsjećamo, muzička zabava ispred Vječne vatre u centru Sarajeva zvanično počela je oko 21 sat. Uz dobro raspoloženje i dobre vibracije na ulicama zagrijavanje vodili su DJ Dizzy Dee i Eldin Huseinbegović.

Prema procjenama naših reportera, u Titovoj ulici nalazi se oko 10.000 osoba koji su popunili glavnu sarajevsku promenadu sve od bine kod spomenika Vječna vatra do BBI centra.

Magija slavlja i pozitivne energije pred ulazak u novu 2019. godinu trajala je do nešto prije tri ujutro kada su se građani i turisti počeli polako razilaziti.

(Klix.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*