Proslave u regionu: Zagreb, Beograd, Novi Sad, Split, Budva i Dubrovnik dočekali 2019. uz velika imena sa estrade

Zagreb je slavio uz DJ Akademiju, a u 22:30 sati stigla su “Četiri tenora” – Đani Stipaničev, Marko Pecotić, Vladimir Garić i Filip Hozjak, koji su uz pratnju Revijskog orkestra i pod ravnanjem Dinka Apellta izveli agramerske pjesme. Bend Hladno Pivo je zatim izašao na binu i uveo građane u 2019. godinu.
Beograđani su imali vjerovatno najbogatiji program, a dočekali su ga na Trgu Nikole Pašića, gdje su nastupali Saša Kovačević, Bajaga i instruktori, Haris Džinović i Dejan Petrović Big bend.
Kako prenose regionalni mediji, Bajaga je zakasnio na nastup ali se publici odužio pjesmom “Dobro jutro”. Beograd je u ponoć “zagazio” sa zvukom pjesme “Tišina”.
Novosađani su Novu godinu dočekali uz Neleta Karajlića, Magnifica i DJ dvojac iz Moskve “Filatov & Karas”. Magnifico je na Trg slobode donio autentičan zvuk Balkan disko-šlagera, a Nele Karajlić je ispratio 2018. i dočekao 2019. sa građanima. Nakon njega se publici predstavio ruski DJ duo Filatov i Karas koji su napravili sjajnu atmosferu.
Splićane su u Novu godinu uveli Jasmin Stavros i grupa Magazin. U 20 sati je na Ribi nastupio DJ Payo, a samo sat vremena kasnije je počeo program dočeka.
Nešto dalje na jadranskoj obali pjevali su Nina Badrić i Toni Cetinski, a novu godinu otvorio je nastup Dubrovačkog simfonijskog orkestra. Riječani su slavili na riječkom Korzu uz muziku i ponoćni vatromet, a zabavljali su ih Vojko V, Whiteheadsi, Nord i Fit.

Sarajevo je sinoć uživalo uz Eldina Huseinbegovića, DJ Dizzy Dee-a i Harija Varešanovića. Podsjećamo, slavlje se nastavlja danas uz koncert Bombaj štampe koji će se održati u 21 sat ispred Vječne vatre.

Dino Merlin je ove godine nastupio na glavnom trgu ispred starogradskih zidina u Budvi, dok je Željko Joksimović nastupao u Tivatu. Danas će poslije Željka u istom gradu nastupati i Lepa Brena.

(Klix.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*