Rock spektakl u Mejdanu: Od danas počinje prodaja ulaznica za koncert Bajage i Instruktora u Tuzli

Najveća rok zvijezda bivše Jugoslavije, Momčilo Bajagić – Bajaga već 35 godina suvereno vlada regionalnom muzičkom scenom. Svevremenski hitovi Bajage i Instruktora se kao neka vrsta muzičkog predanja prenose iz generacije u generaciju.

Početkom decembra muzičari su proslavili 35 rođendan njihovog muzičkog projekta na spektakularnom koncertu u rasprodanoj Areni u Beogradu. Slavljenička turneja nastavlja se i u 2019. godini, a jedna od prvih stanica na kojoj će se zaustaviti ovaj rock karavan je tuzlanska dvorana Mejdan 16. februara.

“Veliko mi je zadovoljstvo što sviramo veliki koncert u Tuzli u kojoj smo uvijek imali veliki broj poklonika. Naša slavljenička turneja predstavlja svojevrsni presjek svega što smo napravili u proteklim decenijama, ali donosi i koncertna izvođenja pjesama sa novog albuma “U sali lom”.

Producent koncerta u tuzlanskom Mejdanu je Agencija “Zeus”, koja i ovoga puta obećava vrhunsku produkciju i muzički ugođaj za sva čula. Da je interesovanje za ovaj rock spektakl izuzetno veliko potvrđuje i podatak da su u rekordnom roku rasprodane promo ulaznice.

Od ponedjeljka 14. januara u prodaji je i ograničeni broj  ulaznica po regularnoj cijeni od 15KM i to u sistemu kupikartu.ba i u CD shopu kod “Seje i Vilija”, saopštili su organizatori.

(Tuzlainfo.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*