Nalazi obdukcije otkrit će je li u zamrzivaču nađeno tijelo Jasmine Dominić

Međimurska policija u ponedjeljak je izvijestila da prije dovršetka odbukcije ne može sa sigurnošću potvrditi da je u zamrzivaču u kući u selu Palovcu pronađeno tijelo Jasmine Dominić čiji je nestanak prijavljen 2005. a zbog sumnji u ubojstvo je, prema neslužbenim podacima, uhićena njena 45-godišnja sestra.
-Znamo da se radi o ženskoj osobi sa sigurnošću, ali za sada ne možemo tvrditi da se radi o toj nestaloj osobi, ali sumnjamo da je to ta nestala osoba – izjavio je na konferenciji za novinare glasnogovornik međimurske policije Nenad Risek.

Dodao je da je osumnjičena 45-godišnjakinja sa šireg područja općine Mala Subotica u nedjelju u večernjim satima predana pritvorskom nadzorniku međimurske policije, zbog sumnje da je ubila Jasminu Dominić, čiji je nestanak prijavljen 16. kolovoza 2005.

Policija je potvrdila da je još 2005. pretraživala kuću u kojoj je nedavno pronađen leš.

-Mogu reći da smo bili više fokusirani na van, prema tim nekim informacijama, čak i na neka okolna mjesta. Međutim, tada  nismo imali informacija da bi se to moglo dogoditi unutar kuće – rekao je Risek, na novinarsko pitanje kako to da policija nije otkrila leš prilikom pretrage kuće.

Obitelj tvrdila da je otišla u inozemstvo i da su u kontaktu

Od početka su, kaže, svaku informaciju o tom događaju “ispitivali i utvrđivali te poduzeli niz mjera i radnji” u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom, prenosi Hina.

Kazao je i da su s članovima obitelji kontaktirali i nakon nestanka Jasmine Dominić, no oni su tvrdili “da je otišla na brod, u inozemstvo te da su s njom u kontaktu”.

-Dosta su nas odvlačili u drugu stranu- rekao je Dominić te dodao da su “poduzimali niz mjera, uključujujući poligrafska testiranja, koja su ih odagnala od te sumnje”.

Na pitanje jesu li ostali članovi obitelji sudjelovali u počinjenju kaznenog djela ako su odvlačili policiju, odgovorio je da će policija istražiti ovaj slučaj do kraja.

Je li tijelo prebacivano u međuvremenu znat će se nakon sudske obdukcije.

Potvrdio je i da je policija bila cijelo vrijeme u kontaktu sa žrtvinom majkom koja se nalazi u inozemstvu i koja je 2005. prijavila nestanak.

(Vijesti.ba / FENA)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*