Podrška Specijalnoj olimpijadi “Parallel”

Projekat Prijateljsko takmičenje Specijalne olimpijade „PARALLEL“ je projekat koji se realizuje od 23. do 26. aprila, a cilj je integracija osoba sa poteškoćama u razvoju u društvo, odnosno poboljšanje statusa osoba sa poteškoćama u razvoju u društvu.

Međunarodni projekat se već četvrtu godinu organizuje u Tuzli, a osim sportskih takmičenja se organizuju zdravstveni pregledi, edukacije, radionice, treninzi. Manifestaciju je podržao veliki broj organizacija, domaćih i međunarodnih, a posljednja u nizu CityDeal, kao prvi i vodeći portal za grupnu kupovinu u BiH.

  • Sjajna ideja i sjajna akcija. Drago mi je da smo još jednom kao portal za grupnu kupovinu mogli da doprinesemo ovom jedinstvenom projektu i nadam se da će se naša saradnja nastaviti. CityDeal se uvijek rado odazove u podržavanju humanitarne akcije, kako ovog projekta, tako i mnogih drugih. Ovim želimo istaknuti da mislimo na društvo i pomažemo onima kojima je pomoć najpotrebnija. Ovoga puta to je projekat Specijalne olimpijade „PARALLEL“, kazala je Jelena Kilibarda, uposlenica Službe za marketing i prodaju CityDeal – a.

Preko platforme CityDeal svi oni koji žele podržati Prijateljsko takmičenje Specijalne olimpijade „PARALLEL“ mogu kupiti vaučere u vrijednosti od 5 KM. U prodaji je neograničen broj vaučera, a jedna osoba može kupiti maksimalno 20 vaučera. Link za kupovinu vaučera: https://citydeal.ba/offer-details/10847

  • Predstavlja nam veliko zadovoljstvo što smo uspjeli dogovoriti i ovu saradnju. Sada imamo pouzdanu platformu CityDeal, koju možemo koristiti da dođemo u sve dijelove naše države ali i van nje. Iskreno se nadamo da će i dalje biti veliki odziv i da ćemo imati još veću podršku upućenu osobama s poteškoćama u razvoju, kazala je koordinatorica projekta Saima Zahirović.

Ambasadori projekta su Amel Tuka, Denis Barta, Asmir Begović, Elvir Bolić, Mirsad Bektić, Igor Emkić, Edhem Eddy Čustović i Ajla Huremović. Slogan projekta je Budi DRUGačiji i pruži ruku jer i naš život ima svoju priču.

(RTv

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*