Serija “Beverly Hills” vraća se na male ekrane s originalnom glumačkom postavom

Ovog ljeta ćemo glumce Jasona Priestleyja, Jennie Garth, Iana Zieringa, Gabrielle Carteris, Briana Austina Greena i Tori Spelling gledati u novih šest epizoda serije “Beverly Hills 90210”.

U novim epizodama saznat ćemo šta se događa kada se Jason, Jennie, Ian, Gabrielle, Brian i Tori ponovo okupe nakon 19 godina.

“Glumci neće igrati likove u seriji, već ‘pojačane verzije sebe’ sa zdravom dozom nepoštovanja inspirisanog njihovim stvarnim životom i odnosima”, navedeno je u saopćenju FOX-a.

Predsjednik Entertainment FOX-a Michael Thorn kaže da je serija “Beverly Hills” ostavila neizbrisiv utjecaj na pop kulturu i čitavu generaciju.

“Moćno naslijeđe ove serije su smjele priče i likovi koji su veći od života i to je važan dio DNK naše mreže. Čast nam je što ćemo vratiti voljene članove originalne glumačke ekipe” rekao je Thron.

Chris Alberghini i Mike Chessler napisat će scenarij i producirati nove epizode serije. Originalna serija premijerno je prikazana u oktobru 1990. godine i postala je fenomen pop kulture, jer se tokom 10 sezona emitovanja bavila važnim problemima tinejdžera – od rivalstva u školi do trudnoće u tinejdžerskim danima, silovanja i alkoholizma.

(Klix.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*