Dječiji zabavni park “Slana banja” spreman za najmlađe (FOTO)

JKP “Pannonica” Tuzla obavještava građane, a posebno one najmlađe, da je dječiji zabavni park ”Slana banja” (Vrtić) na Slanoj banji počeo sa radom nakon zimske pauze. Park je očišćen, servisiran i spreman za korištenje.

U prelijepom ambijentu nalazi se i ljetna bašta ”Vrtić” u kojoj se uz ponudu toplih i hladnih napitaka možete odmoriti nakon šetnje ili igranja dječice u parku, a iz koje se pruža i pogled na dječiji zabavni park.

Radno vrijeme zabavnog parka je svaki dan od 10:00 do 17:00 sati. (U zavisnosti od vremenskih uvjeta. U slučaju kiše, jakog vjetra, velikih vručina, izrazito hladnog vremena, grmljavine i slićno dječiji zabavni park ne radi!)

Cijena ulaza je 1 KM za djecu, dok je za roditelje, odnosno staratelje ulaz besplatan.

Za one koji ne znaju, dječiji zabavni park ”Slana banja” (Vrtić) se nalazi na Slanoj Banji odmah do Panonskih jezera. Ulaz u dječiji zabavni park je gdje je nekada bio ulaz u restoran Vrtić, odnosno šetalištem parka Slana Banja prema kapiji Panonike i Panonskih jezera ili šetnicom kroz Panonska jezera prema parku Slana Banja.

Provedite proljetne dane kroz zabavne trenutke sa vašim najmlađim u prelijepom ambijentu Slane banje i dječijeg zabavnog parka ”Slana banja” (Vrtić) i Panonskih jezera i iskoristite ove prelijepe sunčane dane, saopćeno je iz JKP “Pannonica” Tuzla.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*