Održana komemoracija ubijenim Slaviši Kruniću i Žarku Pavloviću

Porodice, prijatelji, zaposleni, predstavnici društvenog i političkog života, oprostili su se od privrednika Slaviše Krunića i njegovog pratioca Žarka Pavlovića na komemoraciji povodom njihove smrti koja je održana u Banjaluci.

Dragan Čavić, predsjednik NDP-a, obratio se na komemoraciji kao najbliži prijatelj ubijenog Krunića.

Čavić je rekao da prave ubice nisu oni koji su raspalili rafale u Slavišu, već oni koji su njegovu likvidaciju naručili kako bi svi drugi živjeli u strahu i ispunjavali njihove zahtjeve.

Darko Ćulum, direktor Policije Republike Srpske, je nakon komemoracije rekao novinarima da policija radi na rasvjetljavanju ubistva. Dodao je da u ovom trenutku ne može govoriti o motivima i da vjeruje da će istraga dati odgovore na sva pitanja.

Komemoracija Kruniću, predsjedniku Uprave kompanija “Sector Security”, “Žitopeka”, “Žitoprodukt” i “Sector ADS”, kao i Pavloviću, održala se u kongresnoj sali kompanije “Sector Security” u Banjaluci.

Komemoraciji su prisustvovali i predstavnici SDS-a Vukota Govedarica i Dragan Mektić, Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, Darko Ilić, bivši načelnik Uprave za organizovani kriminal Policije RS te mnogi drugi.

Slaviša Krunić biće sahranjen u 13 časova na porodičnom groblju u Glamočanima. Danas će u 15 časova, na groblju “Bare” biti sahranjen i Krunićev pratilac Žarko Pavlović, koji je iz Pala.

U Glamočanima kod Banjaluke u ponedjeljak uvuče u pucnjavi su ubijene tri osobe, a jedna je teško povrijeđena iz vatrenog oružja.

Ubijeni su Krunić, jedan od njegovih pratilaca Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev pratilac ranjen.

(federalna.ba/nezavisne.com/RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*