Omladinski resursni centar Tuzla prima nove članove

Omladinski resurni centar Tuzla raspisuje konkurs za prijem novih članova, tako da bi nam od velike pomoći došlo da na Vašim portalima i internet stranicama objavite dole navedeni tekst:

ORC Tuzla je nevladina organizacija osnovana 2004. godine sa ciljem i misijom poboljšanja položaja mladih u Bosni i Hercegovini i našem gradu. Tokom 12 godina postojanja mladi iz Tuzle i Bosne i Hercegovine učestvovali su u mnogobrojnim projektima o kojima više možete pročitati na www.omladina-bih.net.

Od 2012. Godine u sastavu ORC Tuzla djeluje i Omladinska grupa koja broji 20 članova. Članovi grupe svake godine realizuju projekte za mlade u Gradu Tuzla. Projekti su različite sadržine, pa se tako realizuju sportski projekti, edukativni projekti, projekti za političku participaciju mladih i slično.

Pohvalna stvar u grupi je da brinemo o gender balansu, tako da u svakom trenutku je podjednak broj muških i ženskih članova, također prepreka za člantvo u grupi nije ni religijska ili etnička pripadnost.

Šta vam nudimo:

-Edukacije o omladinskom aktivizmu
-Odlaske na seminare, treninge i radionice u BiH i inostranstvu
-Super zabavno druženje
-Nova poznanstva
-Priliku da putujete i usavršavate sebe

Šta od vas tražimo:

-Želju za učenjem
-Aktivnost i inovativnost
-Prisustvo na našim sastancima minimalno 2 puta mjesečno
-Učešće na projektima i aktivnostima koje zajedno realizujemo

Ukoliko želite biti dio jedne od najaktivnijih omladinskih grupa u Tuzli molimo vas da popunite sljedeći upitnik: https://docs.google.com/forms/d/1hGhHQz7Cab9cgeMM9CMu42xFgDYSHejUsSx9uNJQ4xM/edit

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*